+31 (0)515 442898
Overzicht campers

Knaus Traveller
Camper Knaus Traveller

De Knaus Traveller is een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen met alkoof. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenVeel opbergruimte

Camper Tec Rotec
Camper TEC Rotec

Camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenGrote uitschuifbare luifel

Overzicht campers

Met meerdere personen op campervakantie? Onze 2-6 persoons campers voldoen aan alle eisen voor een comfortabele vakantie! Met ruime slaapplekken, volledig uitgeruste keuken en uw spullen binnen handbereik staat niets in de weg voor een onvergetelijke campervakantie!

2-6 persoons campers: comfort voor de hele groep

De hele dag door Europa of Nederland toeren en ’s avonds genieten van het prachtige uitzicht en met de hele groep eten in of buiten de camper: het kan allemaal met onze ruime 2-6 persoons campers! Met slechts een B-rijbewijs kunt u deze campers met voldoende ruimte om te eten, slapen en leven al huren. De campers zijn voorzien van een grote uitschuifbare luifel of extra veel opbergruimte. Ontdek onze verschillende campers en boek in enkele eenvoudige stappen uw campervakantie!

Voorzieningen 2-6 persoons campers

De 2-6 persoons campers van Ottenhome Heeg campers zijn van alle gemakken voorzien. Alleen het linnen- en beddengoed moet u zelf meenemen, of kunt u huren bij ons. Alle campers van ons beschikken over ruime slaapplekken, een comfortabele eethoek en een moderne keuken en badkamer. Al onze campers bezitten een tuin campingsset, hierdoor kunt niet alleen binnen genieten, maar ook optimaal genieten van het buitenleven.  .

Camper Knaus

Camper Knaus Traveller is een mooie en comfortabele camper, bij uitstek geschikt voor 2-6 personen. Geniet met uw gezelschap van een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. De camper beschikt over veel opbergruimte, dit is te danken aan de alkloof, goede afwerking, slimme installaties en efficiënte inrichting. Hierbij blijft de stijlvolle uitstraling van de camper behouden.
Bekijk camper Knaus

Camper Tec

Camper Tec Rotec T 697-2G heeft alles voor een veilige en comfortabele vakantie. De camper beschikt over een hefdak met slaapplaatsen en een volledige ingerichte keuken en badkamer. De camper is bij uitstek geschikt voor 2-6 personen, geniet van uw campervakantie met uw partner, gezin of vrienden.
Bekijk camper Tec

Mogelijkheden campers

Liever op campervakantie met het hele gezin of een extra luxe camper huren? Neem dan een kijkje bij onze gezinscampers of onze luxe campers.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte