+31 (0)515 442898
Overzicht campers

Knaus Traveller
Camper Knaus Traveller

De Knaus Traveller 1s een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen met alkoof. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 4-6 personenVeel opbergruimte

Camper Tec Rotec
Camper TEC Rotec

De camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 4-6 personenGrote uitschuifbare luifel

Overzicht campers

Met meerdere personen op campervakantie? Onze 2-6 persoons campers voldoen aan alle eisen voor een comfortabele vakantie! Met ruime slaapplekken, volledig uitgeruste keuken en uw spullen binnen handbereik staat niets in de weg voor een onvergetelijke campervakantie!

2-6 persoons campers: comfort voor de hele groep

De hele dag door Europa of Nederland toeren en ’s avonds genieten van het prachtige uitzicht en met de hele groep eten in of buiten de camper: het kan allemaal met onze ruime 2-6 persoons campers! Met slechts een B-rijbewijs kunt u deze campers met voldoende ruimte om te eten, slapen en leven al huren. De campers zijn voorzien van een grote uitschuifbare luifel of extra veel opbergruimte. Ontdek onze verschillende campers en boek in enkele eenvoudige stappen uw campervakantie!Voorzieningen 2-6 persoons campers

De 2-6 persoons campers van Ottenhome Heeg campers zijn van alle gemakken voorzien. U hoeft alleen uw eigen linnen- en beddengoed mee te nemen! Welk type camper u ook kiest: ze beschikken altijd over ruime slaapvertrekken, comfortabele eethoek en moderne keuken en badkamer. Iedere 2-6 persoons camper wordt geleverd met een tuin campingsset voor buiten, zodat u zowel binnen als buiten comfortabel van uw vakantie kunt genieten.

Camper Knaus

De Knaus Traveller 1s een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie. De alkloof, perfecte afwerking, slimme installaties en efficiënte inrichting zorgen er niet alleen voor dat de Knaus Traveller een prachtige uitstraling heeft, maar ook een ruime en praktische camper is.
Bekijk de camper Knaus

Camper Tec

De camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal. Deze camper is geschikt voor 2-6 personen en ideaal voor een campervakantie met uw partner, gezin of vrienden.
Bekijk de camper Tec

Mogelijkheden campers

Liever op campervakantie met het hele gezin of een extra luxe camper huren? Neem dan een kijkje bij onze gezinscampers of onze luxe campers.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte