+31 (0)515 442898
Volop camperplezier bij Ottenhome HeegGezinscamper huren Friesland
Gezinscampers

Knaus Traveller
Camper Knaus Traveller

De Knaus Traveller is een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen met alkoof. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenVeel opbergruimte

Camper Tec Rotec
Camper TEC Rotec

Camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenGrote uitschuifbare luifel

Gezinscampers

Met het hele gezin de leukste avonturen beleven? Kies dan voor één van onze gezinscampers! Reis naar de mooiste bestemmingen met uw eigen spullen binnen handbereik en voldoende ruimte voor het hele gezin.

Gezinscampers: ruimte voor het hele gezin

Met een gezinscamper bent u vrij om te gaan waar en wanneer u maar wilt. Reis door de verschillende landen in Europa of trek door de prachtige natuur en pittoreske dorpen van Friesland. Doordat de gezinscampers van Ottenhome Heeg campers van alle gemakken zijn voorzien, kunnen u en uw kinderen comfortabel en onbezorgd genieten van de vakantie. Extra handig: het huren van een gezinscamper kan al met een B-rijbewijs!

Uitrusting gezinscampers

De gezinscampers van Ottenhome Heeg campers zijn volledig ingericht. U hoeft alleen eigen linnen- en beddengoed mee te nemen of bij ons te huren. Welk type camper u ook kiest: ze beschikken altijd over ruime slaapvertrekken, een comfortabele eethoek en een moderne keuken en badkamer. Iedere gezinscamper wordt geleverd met een tuin campingsset voor buiten, zodat u zowel binnen als buiten comfortabel van uw vakantie kunt genieten.

Camper Knaus

De Knaus Traveller is een stabiele en stijlvolle camper voor het hele gezin. Ideaal voor een avontuurlijke gezinsvakantie. De alkoof, perfecte afwerking, slimme installaties en efficiënte inrichting zorgen er niet alleen voor dat de Knaus Traveller een prachtige uitstraling heeft, maar ook dat het een ruime en praktische camper is.
Bekijk de camper Knaus Traveller

Camper Tec

De camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke gezinsvakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal. Doordat de Tec geen alkloof heeft, maar wél 6 slaapplaatsen, reist u extra efficiënt!
Bekijk de camper Tec Rotec

Mogelijkheden campers

Liever op campervakantie met twee personen of een extra luxe camper huren? Neem dan een kijkje bij onze 2-6 persoons campers of onze luxe campers.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte