+31 (0)515 442898
Overzicht campers

Knaus Traveller
Camper Knaus Traveller

De Knaus Traveller is een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen met alkoof. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenVeel opbergruimte

Camper Tec Rotec
Camper TEC Rotec

Camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 2-6 personenGrote uitschuifbare luifel

Luxe campers

Wilt u de vrijheid van het kamperen en de luxe van uw eigen huis? Kies dan voor één van onze luxe campers! Onze luxe campers zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met ruimte voor 2 tot 6 personen kunt u met uw partner, gezin, vrienden of familie genieten van een luxe campervakantie. De comfortabele slaapvertrekken, de moderne keuken en de ruime eethoek maakt de luxe campers tot de perfecte basis voor een onvergetelijke vakantie!

Luxe campers: van alle gemakken voorzien

Wanneer u een luxe camper huurt hoeft u, afgezien van linnen- en beddengoed, zelf niets mee te nemen! De luxe campers van Ottenhome Heeg zijn ruim ingericht, met voldoende kastruimte. Zo kunt u de spullen die u wél mee wilt nemen netjes en veilig opbergen. Ruimte, comfort en gemak: dat kenmerkt onze luxe campers! Voor het huren van een luxe camper hoeft u slechts in het bezit te zijn van een B-rijbewijs.

Voorzieningen luxe campers

De luxe campers van Ottenhome Heeg campers zijn van alle gemakken voorzien. U hoeft alleen eigen linnen- en beddengoed mee te nemen! Al onze campers zijn uitgerust met ruime slaapvertrekken, een aangename eethoek en een eigen keuken en badkamer. Iedere luxe camper is in het bezit van een tuin campingset, geniet hierdoor ook optimaal van het buitenleven.

Camper Knaus

Camper Knaus Traveller is een luxe en comfortabele camper, geschikt voor 2-6 personen. De stijlvolle camper is praktisch ingericht, waardoor er veel bergruimte beschikbaar is. Dit komt door de alkloof, perfecte afwerking, slimme installaties en efficiënte inrichting van de camper.
Bekijk de camper Knaus

Camper Tec

Camper Tec Rotec T 697-2G heeft alles om u een ultieme en onvergetelijke vakantie te bezorgen. De luxe camper beschikt over een volledig ingerichte keuken en badkamer en is geschikt voor 2-6 personen. De camper heeft een hefdak, dit zorgt voor twee extra slaapplaatsen. Beleef een luxe campervakantie met uw partner, gezin of vrienden.
Bekijk de camper Tec

Mogelijkheden campers

Liever op campervakantie met het hele gezin of met 2-6 personen? Neem dan een kijkje bij onze gezinscampers of onze 2-6 persoons campers.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte