+31 (0)515 442898
Overzicht campers

Knaus Traveller
Camper Knaus Traveller

De Knaus Traveller 1s een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen met alkoof. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 4-6 personenVeel opbergruimte

Camper Tec Rotec
Camper TEC Rotec

De camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal.

Toegestaan met B-rijbewijsGeschikt voor 4-6 personenGrote uitschuifbare luifel

Luxe campers

Wilt u de vrijheid van het kamperen en de luxe van uw eigen huis? Kies dan voor één van onze luxe campers! Onze luxe campers zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met ruimte voor 2 tot 6 personen kunt u met uw partner, gezin, vrienden of familie genieten van een luxe campervakantie. De comfortabele slaapvertrekken, de moderne keuken en ruime eethoek maakt de luxe campers tot de perfecte basis voor een onvergetelijke vakantie!

Luxe campers: van alle gemakken voorzien

Wanneer u een luxe camper huurt hoeft u, afgezien van linnen- en beddengoed, zelf niets mee te nemen! De luxe campers van Ottenhome Heeg zijn ruim ingericht met voldoende kastruimte. Zo kunt u de spullen die u wél mee wilt nemen netjes en veilig opbergen. Ruimte, comfort en gemak: dat kenmerkt onze luxe campers! Voor het huren van een luxe camper hoeft u slechts in het bezit te zijn van een B-rijbewijs.

Voorzieningen luxe campers

De luxe campers van Ottenhome Heeg campers zijn van alle gemakken voorzien. U hoeft alleen eigen linnen- en beddengoed mee te nemen! Welk type camper u ook kiest: ze beschikken altijd over ruime slaapvertrekken, comfortabele eethoek en moderne keuken en badkamer. Iedere luxe camper wordt geleverd met een tuin campingsset voor buiten, zodat u zowel binnen als buiten comfortabel van uw vakantie kunt genieten.

Camper Knaus

De Knaus Traveller 1s een stabiele, stijlvolle camper voor 2-6 personen. Ideaal voor een avontuurlijke vakantie met uw partner, vrienden of familie. De alkloof, perfecte afwerking, slimme installaties en efficiënte inrichting zorgen er niet alleen voor dat de Knaus Traveller een prachtige uitstraling heeft, maar ook een ruime en praktische camper is.
Bekijk de camper Knaus

Camper Tec

De camper Tec Rotec T 697-2G bevat alles voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Van een volledig ingerichte keuken en badkamer tot aan een hefdak met slaapplaatsen: camper Tec heeft het allemaal. Deze camper is geschikt voor 2-6 personen en ideaal voor een luxe campervakantie met uw partner, gezin of vrienden.
Bekijk de camper Tec

Mogelijkheden campers

Liever op campervakantie met het hele gezin of met 2-6 personen? Neem dan een kijkje bij onze gezinscampers of onze 2-6 persoons campers.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte