+31 (0)515 442898
Over OnsOttenhome Heeg

Over ons

Ottenhome Heeg Campers is onderdeel van Ottenhome Heeg; een gerenommeerde organisatie op het gebied van recreatie, watersport en evenementen. Vanuit watersportdorp Heeg bezorgen we jaarlijks honderden vakantiegangers een onvergetelijke boot- of campervakantie. Maar dat niet alleen: ook voor het organiseren van evenementen of het stallen van uw boot kunt u bij ons terecht.

Sinds 1984

Al vanaf 1984 verhuren wij met veel plezier boten in Friesland.
In de jaren ’80 waren we voornamelijk actief met de verhuur van houten BM’ers, waarna het bouwen en verhuren van Polyvalken en Fox 22 kajuitzeiljachten al snel volgde. De uitbreiding van het bedrijf met een eigen jachthaven, werkplaatsen en opslaghallen voor boten zorgde er in de jaren ’90 voor dat Ottenhome Heeg nu ruim 6,5 hectare bedrijventerrein bezet. In de jaren 2000 werd ook de bouw en verhuur van sloepen en motorjachten ter hand genomen en in 2014 startten we met de bouw en verkoop van een nieuw type zeiljacht: de One Day 24. De vloot van ruim 300 jachten omvat sloepen en kleine en grote zeil- en motorjachten.
Ook voor het huren van SUP-boards, optimisten, blokarts en vlotten kunt u bij ons terecht.
Met enorme gedrevenheid zijn we ons ook gaan toeleggen op de organisatie van evenementen: van watersport- fiets- en andere outdoor evenementen tot aan congressen, workshops en personeelsbijeenkomsten. Kleine én grote evenementen kunnen bij ons in eigen beheer en inclusief verblijf en catering worden gerealiseerd.

Tot de Ottenhome Heeg organisatie behoort nu een zeilschool, evenementenbureau en een jachtverhuur met meer dan 300 boten.
Vanaf 2017 verzorgt Ottenhome Heeg met dezelfde passie de verhuur van campers.

Camperplekken op de jachthaven

Op het mooiste plekje op de jachthaven zijn speciale camperplaatsen aangelegd. Daar kunt u als huurder van één van onze campers op de dag van vertrek- of aankomst kosteloos overnachten. Alle voorzieningen voor campers als WiFi, stortplaats voor toiletcontainer en loosput voor vuilwater zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Zorgeloos genieten van uw campervakantie

Zorgeloos genieten: daar zorgen we voor bij Ottenhome Heeg Campers! Door de jarenlange ervaring in en de enorme passie voor de vakantiebranche is onze gehele organisatie erop ingericht u vanaf de eerste minuut een ultiem vakantiegevoel te bezorgen. Door een heldere instructie van uw camper en vlotte afhandeling van de huurformaliteiten kunt u uw camperreis relaxed en vol vertrouwen beginnen.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ontvang aanbiedingen Blijf op de hoogte